En yakın arkadaşınız evleniyor ve bu süreçte yaşadığı stresi azaltmak için arkadaşınıza alabilecek anlamlı bir hediye arıyorsunuz. Evlenecek arkadaşınızı rahatlatmak için en iyi hediye tartışmasız benzersiz ve akılda kalıcı olacak öğelerdir. Siz de haklı olarak hediyenizin bugüne kadar aldığınız diğer hediyeler arasında öne çıkmasını istiyorsunuz. Sizin için hazırladığımız evlenecek arkadaşınızı rahatlatmak için en iyi hediye fikirleri listesi belki de aradığınız hediyeyi bulmanıza yardımcı olabilir. Harika bir arkadaş olun ve bu şaşırtıcı seçimlerle arkadaşınız için mümkün olan en iyi hediyeyi alın! Hadi gelin listemize hep beraber göz atalım.


1. Düğün Planlayıcı

Eğer arkadaşınız düğün için sabırsızlanıyorsa ve onca işin arasında ne yapacağını bilemiyorsa ona bir düğün planlayıcı hediye ederek bu sorunu kökünden çözebilirsiniz. Bu sayede tüm notlarını düzenli şekilde tutabilir ve yaşadığı kafa karışıklığından bir nebze de olsa kurtulabilir. Gerçekten bu basit ajandanın neler yapabileceğini tahmin bile edemezsiniz!


2. Hediye Spa Paketi

En yakın arkadaşınızı düğün hazırlığı sürecinde yaşadığı stresten uzaklaştırmak istiyorsanız ona rahatlayabileceği bir ortam sunun. Masaj ve kişisel bakım içeren bir spa paketi hediyesi arkadaşınızı duyduğu yorgunluktan kurtarmak için harika bir fikir olabilir. Arkadaşınız ilk başta buna vaktinin olmadığını söylese de masajdan çıktığında size teşekkür edeceğine emin olabilirsiniz. Bütün bir günü kendine ayırmak ve şımartılmak yeni evlenecek olan arkadaşınıza son derece iyi gelecektir. Bu hediyenin evlenecek arkadaşınızı rahatlatmak için en iyi hediye olduğuna emin olabilirsiniz.


3. Arkadaşınızın Yükünü Hafifletin

Herkes güzel paketlenmiş bir hediyeyi sever ama eğer yapabiliyorsanız düğün hazırlığı yapan arkadaşınıza verebileceğiniz en iyi hediye zamanınızdır. Genelde çiftlerin düğün öncesinde en çok ihtiyaç duydukları şey rahatlatılmaktır. Böyle bir zamanda onun yüklerini hafifletmenizin önemi ise paha biçilmezdir. İşinizden izin alabilirseniz düğünden önceki bir haftayı ona ayırmayı ve bu sürede ihtiyacı olan her konuda yardımcı olmak için yanında olmayı düşünebilirsiniz.


4. İlgisini Çeken Bir Kurs Hediye Edin

Evlilik hazırlığı yapan insanların çok büyük bir kısmı uzun süren düğün telaşının içinde kendilerini kaybedecek noktaya gelebilirler. Eğer arkadaşınız da böyle bir süreçten geçiyorsa yapabileceğiniz en iyi şey ilgisini kısa bir süreliğine de olsa farklı bir yere çekmektir. Böyle bir zamanda ona ilgi duyduğu bir alanda yapılan kursları hediye ederek kafasının dağılmasına yardımcı olabilirsiniz. Arkadaşınız her zaman seramik yapmak istedi ama hiç başlayamadı mı? Harika, onu bir seramik dersine götürün. Hikayeler yazmayı seven bir arkadaşınız mı var? Yaratıcı yazarlık atölyeleri ne güne duruyor? Belki de arkadaşınız pasta yapmayı çok seviyor. O halde soluğu bir pastacılık sınıfında alın! Arkadaşınız onca telaşının arasında tüm bunlara vakit ayıramayacağını düşünüyor olabilir. Ama her zaman rahatlayacak vakit vardır. O yüzden onu kolundan tutup bu telaşın içinden birkaç saatliğine de olsa alın.


5. Birlikte Bir Akşam Organizasyonu Planlayın

Kafası düğün planlarıyla dolmuş olan evlenecek arkadaşınızı rahatlatmak için en iyi hediyelerden bir diğeri de onun için organize edeceğiniz bir akşam eğlencesidir. Çok kalabalık değil, birkaç samimi arkadaşınızla birlikte dışarı çıkıp akşama önce bir yemek yiyerek başlayın. Ardından hep birlikte belki dans edebileceğiniz bir yere, bir stand up gösterisine ya da bir konsere gidin. Uzun zamandır düğün planlamakla meşgul olan arkadaşınızın kafası dağılacak ve bir süreliğine de olsa rahatlayacaktır.