Yeni evlenecek olan çiftler için en önemli konulardan bir tanesi de mobilya ve beyaz eşya seçenekleridir. Bu eşyaları satın almak için bütçe, marka ve kalite araştırması yapan çiftler için en ideal çözüm genellikle düğün paketi olur. Mobilya markaları tarafından evlenecek çiftlere destek olmak adına sunulan düğün paketinde neler var daha yakından bir bakalım.


İster Vivense düğün paketi, ister Bellona düğün paketi, ister Doğtaş düğün paketi seçin, alacağınız ürünlerin hemen hemen aynı olacağını söyleyebiliriz. Çünkü bu paketlerde genellikle benzer ürünler, ufak değişikliklerle ve farklı fiyatlar ile sunuluyor. İşte sizi bekleyen birbirinden değerli paket içerikleri!


Koltuk Takımı

Düğün paketi mobilya konusunda beklentilerinizi fazlasıyla karşılamayı hedefleyen bir çözümdür. Koltuk takımı genellikle bir tür olarak belirtilse de düğün paketi içerisinde yer alan diğer bütün parçalar gibi sizin arzularınıza göre değişkenlik gösterebilecektir. Bu nedenle de koltuk takımını beğenip beğenmemeyi çok kafanıza takmamanız gerekir. Çünkü renk, desen ve tür konusunda düğün paketi sizi sınırlamaz!


Yatak Odası Takımı

Yeni evlenecek çiftlerin en önem verdiği mobilya ürünlerinden bir tanesi de hiç şüphesiz yatak odası takımıdır. Düğün sonrasında rahat ve derin bir uyku çekmek ve yorgun geçen anlardan sonra kendinize zaman ayırmak için mutlaka kusursuz bir yatak odanız olmalı. Bu konuda farklı alternatifler sunan mobilya markaları sayesinde arzu ettiğiniz gibi bir yatak odasına sahip olabileceksiniz. Yatak odanızı seçerken koltuk ebatları ve yatağın yerden yüksekliği gibi birbirinden değerli detayları dikkate almanızı öneriyoruz!


Salon Takımı

Oturma takımının yanı sıra bir de misafirler için oda planlamayı düşünen çiftler için bir salon takımı da seçmek gerekir. Düğün paketi içerisinde yer alan ve bu konuda oldukça başarılı çözümler sunan düğün paketleri sayesinde siz de hayallerinizdeki salon takımını satın alabileceksiniz. Özellikle renk ve desen konusunda dikkat çeken bir salon takımına sahip olmak için siz de hemen arzularınızı karşılamak adına bir seçim yapmaya başlayabilirsiniz.


Yemek Odası Takımı

Yemek odası takımı bir düğün paketi içerisinde yer alan en önemli parçalardandır. Hem kendiniz hem de misafirleriniz için hazırlayacağınız harika akşam yemeklerinde kusursuz bir konfora kapı aralamak adına yapmanız gerekenler oldukça basit! Sizi bekleyen birbirinden değerli çözümlere kapı aralamak adına sadece bir yemek odası takımı seçmelisiniz. Parçalarını zevklerinize göre seçeceğiniz bu takım evinizde kusursuz bir tamamlayıcı olmayı başaracak!


Beyaz Eşya

Beyaz eşya ayrıcalıklarından yararlanmak ve kaliteli bir düğün hazırlığı gerçekleştirmek istiyorsanız sizin için beyaz eşya seçiminin de çok önemli olduğunu unutmamalısınız. Çünkü beyaz eşya tek sefer alacağınız ve uzun yıllar kullanacağınız unsurlardır. Yanlış bir seçim sizi olumsuz bir tercihe sürükleyebilir. Bu da aslında daha büyük sorunların habercisi olacaktır.