En özel gününüzden sizlere hatıra kalan ömür boyu saklayacağınız düğün fotoğraflarınız olacak. Düğününü Antalya’da yapacak veya düğün fotoğraflarını Antalya’da çektirecek olanlar gerçekten çok şanslı. Çünkü Antalya denizden kumsala, ormandan tarihi mekâna sahip olduğu birçok güzellikle fotoğraf çekimi için eşsiz bir şehir. Antalya’da düğün fotoğrafı çekilmek için en uygun yerleri, mekanları sizin için listeledik.

1. Cam Piramit

Şehir merkezinde olan ve ulaşımı kolay olan park düğün fotoğraf çekimi için sıklıkla tercih edilir. Bir kongre ve de fuar merkezi olarak inşa edilmiş olan Cam Piramit hem çağdaş mimari yapısı hem de yeşillik, ağaçlar, gölet gibi doğal güzellikleriyle benzersiz karelerin yakalanacağı bir alan.

2. Kaleiçi

Düğün fotoğrafının renkli ve cıvıl cıvıl bir tema ile çekilmesini isteyenler için Kaleiçi benzersiz bir yer. Tarihi dokusu, dar sokakları, kaldırım taşları… Kendine has otantik yapısı Kaleiçi’ni gelin ve damat adayların gözde fotoğraf çekim mekânı haline getiriyor. Kır temalı bir düğün planlıyorsanız çekim mekânınız için aradığınız yer burası.

3. Hadrian Kapısı

Hadrian kapısı diğer adıyla Üç Kapılar tarihi yapısı ve de şık görünümü ile çiftler arasında favori bir mekân. Kapının süslü kemerleri, mermer yapısı ve sütunları düğün fotoğraflarına tarih ruhu katıyor. Asil ve romantik kareleri yakalayabileceğiniz Hadrian kapısı Antalya’nın en güzel yerlerinden biridir.

4. Konyaaltı Atatürk Parkı

Düğün fotoğraflarında denizi ve doğayı birleştirmek isteyen çiftlerin tercih edebileceği eşsiz mekanlardan biri de Konyaaltı Atatürk Parkı. Deniz manzarası, ağaçları ve falezleri düğün fotoğrafları için mükemmel bir arka plan oluşturuyor. Şehirden uzaklaşmanızı gerektirmeyen bu yer çekimlerini düğün günü yapacak çiftler için de uygun bir yer.

5. Yat Limanı

Antalya Yat Limanı’nın harika deniz manzarası dış mekân düğün fotoğraflarınız için harika bir yer. Surlarla çevrili yat limanı deniz manzarası ve tarihi dokuya sahip arka planıyla istediğiniz fotoğraf karelerini yakalama imkânı sunuyor. Deniz ve gökyüzünün birleştiği yer olan limanda yatlarda da fotoğraf çekilme fırsatı bulabilirsiniz.

6. Konyaaltı Plajı

Kumsal düğünü temalı fotoğraflar çektirmek isteyen gelin ve damat adayları için Konyaaltı Plajı benzersiz bir seçenek olarak karşımıza çıkıyor. Son zamanların gözde akımı gelinlikle ve damatlıkla denize girme temalı fotoğraflar çektirmek istiyorsanız bu mekân sizin için uygun olmakla beraber bu çekimi düğün gününüzden önce veya sonra yapmanızı tavsiye ederiz.

7. Olimpos

Harika doğa manzarası, antik kent kalıntıları ve yüzyıllar öncesine uzanan tarihi dokusu Olimpos’un düğün fotoğrafları çektirmek için en iyi mekanların arasında yer almasını sağlıyor. Kemer ve Adrasan arasında yer alan Olimpos düğün fotoğraflarıyla fark oluşturmak isteyen gelin ve damat adayları için benzersiz, büyüleyici manzaralara sahip plaj fotoğrafları çekme fırsatı sunuyor.